31 juli 2008

Vi befinner oss för tillfället på Scandic Europa i Göteborg. I måndags anlände vi, checkade in, badade pool och bastade. Efter det åt vi super sen middag, halv elva hann nog klockan bli.

I går (tisdag) hann vi med ett besök på Universeum, Botaniska Trädgården och bio - Mamma Mia.

Idag tog vi lite sovmorgon, men bara så vi hann med hotelfrukosten. Det var lite mulet så vi bestämde oss för shopping. Och shopping blev det, jag tänker inte avslöja hur mycket pengar vi gjorde av med ;) Vi har Pizza Hut i källarplanet på hotellet så det blev pizza til lunch.

Vi är nyss hemkomna från Liseberg med 2 kilo toblerone! Vi vann på första spelet. Lite Black Jack blev det också, även det vinst. Drink i hotellbaren och nu är vi tillbaka på vårt rum.

Göteborgspasset är en väldigt bra uppfinning! Gratis spårvagn, alla inträden till attraktioner så som Liseberg och Universeum (egentligen inträde på 140 kronor) är också gratis, massor av shoppingrabatter och gratis båt i skärgården. Det sistnämnda tänkte vi förövrigt ta oss an imorgon. Västkustens skärgård vill vi inte gå miste om.

Hotellet är väldigt bra beläget. Från ingången till vårt hotell är det fem meter in till Nordstans galleria. Det ligger alltså vägg i vägg. Vi har även centralstation mittemot. Inga långa sträckor att gå alltså ;) Fast vi blev lite less på spårvagn - så på kvällarna har det faktiskt blivit mycket gående.

Kommentarer
Postat av: Tor

Förlåt min fråga, men såg ni Mamma Mia igen?

2008-07-31 @ 21:03:22
Postat av: Sofia

Ja :D Men i en salong som hade plats för 500 personer och inte 150 ;) Så bioduk och allt var mycket större. Och den var ju bra, så varför inte?

2008-08-02 @ 21:24:24
Postat av: Zabina

Det låter som att ni har det riktigt trevligt! =) Jag är i Stockholm nu, men drar hem igen på tidag. Hur länge stannar ni? Jag och Rebecka har planerat in en Sweden-roadtrip om ungefär en vecka. Måste ju hinna ses innan du drar iväg till England! Kram

2008-08-03 @ 16:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0