31 juli 2008

Vi befinner oss för tillfället på Scandic Europa i Göteborg. I måndags anlände vi, checkade in, badade pool och bastade. Efter det åt vi super sen middag, halv elva hann nog klockan bli.

I går (tisdag) hann vi med ett besök på Universeum, Botaniska Trädgården och bio - Mamma Mia.

Idag tog vi lite sovmorgon, men bara så vi hann med hotelfrukosten. Det var lite mulet så vi bestämde oss för shopping. Och shopping blev det, jag tänker inte avslöja hur mycket pengar vi gjorde av med ;) Vi har Pizza Hut i källarplanet på hotellet så det blev pizza til lunch.

Vi är nyss hemkomna från Liseberg med 2 kilo toblerone! Vi vann på första spelet. Lite Black Jack blev det också, även det vinst. Drink i hotellbaren och nu är vi tillbaka på vårt rum.

Göteborgspasset är en väldigt bra uppfinning! Gratis spårvagn, alla inträden till attraktioner så som Liseberg och Universeum (egentligen inträde på 140 kronor) är också gratis, massor av shoppingrabatter och gratis båt i skärgården. Det sistnämnda tänkte vi förövrigt ta oss an imorgon. Västkustens skärgård vill vi inte gå miste om.

Hotellet är väldigt bra beläget. Från ingången till vårt hotell är det fem meter in till Nordstans galleria. Det ligger alltså vägg i vägg. Vi har även centralstation mittemot. Inga långa sträckor att gå alltså ;) Fast vi blev lite less på spårvagn - så på kvällarna har det faktiskt blivit mycket gående.

24 juli 2008

På lördag bär det av till Uppsala, och på måndag vidare till Göteborg. Vi kommer hem om en vecka. Hotell, sol, pool, västkust, shopping, pojkvän och Lisberg, kan det bli mycket bättre?

20 juli 2008

I helgen har Oscar och jag haft semester i Sollefteå tillsammans med Oscars föräldrar. Hel mysigt! Nu är vi tillbaka i Övik brunbrända, fyllda med energi och full av förväntan inför Göteborg nästa vecka.

10 juli 2008 (del 2)

Det var en sak till.

Jag har fått världens bästa bikini av världens sötaste tjej.


Super skön Salming bikini. Svart med orange ränder.

10 juli 2008

Det här har hänt:

Jobbat, jobbat och jobbat lite till. Jag jobbar efter en ordinarie anställds schema på 100 procent. Ledig varje tisdag och söndag. Det tar på.

Igår fyllde jag 19 år.

Om en månad och två veckor åker jag till England och familjen Macfarlane. Pappa Ian är från Skottland och hans föräldrar bor fortfarande i Glasgow. Förhoppningsvis har han tappat en del av sin dialekt då han är advokat i London. Pernillas nu för tiden sambo (grattis ;)) Daniel är engelsman. Han trodde det mesta av dialekten skulle försvunnit. Jag litar på honom. Daniel förklarade också igår när jag träffade honom hur man kör bil i England. Ingen högerregel, ingen vänsterregel. Det är bara att gasa och köra. Spännande! Jag fick lite mer tips också, fast de gjorde mig nästan bara ännu mer förvirrad ;)

RSS 2.0