28 oktober 2009

Om några minuter ska jag cykla iväg till skolan för vårt sista seminarium på denna kurs. Sen är vi fria tills på måndag! Och imorgon åker jag och Oscar hem till Övik!

Idag blir en riktig städ- och tvättdag så det är bortgjort tills vi åker.

23 oktober 2009

Vårt PM-arbete är inlämnat. Deadline 24.00. Inskickat 23.55. Usch vad det var stressigt på slutet! Tidigare på dagen skojade vi om att vi skulle lämna in det 23.59 bara för att, ingen av oss trodde att vi skulle sitta där fem minuter innan! Men det blev bra!

Nu ska jag sova, en välförtjänt sömn. Mitt huvud är alldeles slut. Imorgon är det nya tag som gäller. På kvällen ska jag på mys tjejkväll med bl a Caroline. Det kan bli riktigt trevligt.

God natt!

15 oktober 2009

Hemma i Övik, och det känns riktigt bra! Fast lite konstigt! På något sätt känns det som om man aldrig varit borta, och ibland känns det som om jag bott hemifrån längre än bara 2 månader!

Nu ska jag sätta mig framför braskaminen och dricka te med mamma och pappa. På återseende!

13 oktober 2009

Det snöar i Uppsala! Snöar det hemma tro?

Ikväll ska jag och Caroline på pubrunda med damföreningen i Norrlands Nation. Det kan bli riktigt kul!

Men först bör ska jag äta frukost, ta mig till skolan och försöka, tillsammans med mina basgruppsmedlemmar styra upp vårt PM-arbete. Vi intervjuade en person igår som jobbar med det vi ska forska om, och han rådde oss att byta ämne för att det var så svår genomträngligt. Synd för oss att det inte går, så vi kämpar vidare.. Men jag kan hålla med om att det är svårt, riktigt svårt.

På torsdag åker jag hem till Övik för en blixtvisit!

11 oktober 2009

Oscars föräldrar har åkt och vi försöker få tillbaka studiemotivationen igen efter en lugn och avkopplande helg. Här kommer lite bilder från Ewa-Karin och Östens nya kamera.


Frukost på morgonen.


Mor och son.


Utanför Ångströms.


Även här utanför Ångströms där Oscar pluggar.


Uppsala Domkyrka.


Vi på restaurang en av kvällarna.


Mamma, pappa och son på restaurang.


Oscar och jag.


Min fina ljusbild.


Oscar.


Jag.

8 oktober 2009

Fri!! Eller i alla fall för några timmar! Tentan är avklarad! Alla förbereder sig för ikväll, tentafest på Stocken (Stockholms nation, det är det som gäller på torsdagskvällar ;))!

Oscars föräldrar kommer dock, så jag ska ha myskväll istället. Stocken kommer fler gånger, liksom tentor!

Jag tror i alla fall tentan gick bra, skönt att ha det gjort. Vi tjejer från "klassen" vandrade runt på stan och bara njöt av friheten för några timmar.

Nu ska jag städa upp lite innan vi får besök!

6 oktober 2009

Tentaplugg, tentaplugg och ännu mer läsning..!

Just nu längtar jag verkligen till torsdag efter klockan tio! Efter det kommer Oscars föräldrar, så då får vi bli riktigt bortskämda ;)

3 oktober 2009

Bilder från igår. Det blev inte speciellt många. Men kul hade vi!


Hanna och jag.


Mimmi, Sofia och Frida.


Och jag.

2 oktober 2009

Bion var riktigt bra! Jag rekomenderar verkligen Flickan som lekte med elden!

Ikväll är det nollegasq. På med finkläder och cykla ut i kylan (vi hade 2,4 minus imorse!). Det ska bli kul, sista nolleeventet för oss.

Nu måste jag klä på mig så jag hinner till Ekonomikum i tid. Skrivit klart seminariumarbetet nu på morgonen så slipper man ha det i hängande i helgen. Nog att vi ska plugga till tentan på torsdag!

RSS 2.0