6 oktober 2009

Tentaplugg, tentaplugg och ännu mer läsning..!

Just nu längtar jag verkligen till torsdag efter klockan tio! Efter det kommer Oscars föräldrar, så då får vi bli riktigt bortskämda ;)

Kommentarer
Postat av: Kusinen Emma

Hur gar det med plugget kusinen min? Ar det kul? Vad ar det du pluggar nu igen? Kramar och halsa din pojke!

2009-10-08 @ 09:28:00
Postat av: Sofia

Hej! Gud vad kul att du skriver! Jag har undrat hur du har det där borta!! Mailat lite med Niklas så han har jag ju koll på ;) När kommer du hem? Hur har du det? Jag har det bara bra, pluggar civilekonom och Oscar civilingenjör. Det är kul, men mkt! Haft tenta precis idag, så nu är man ledig några timmar ;) Ha det underbart! Kramar

2009-10-08 @ 14:06:01
Postat av: Emma

Haha, tur att du mailar med honom i alla fall! Du far nastan maila med mig istallet for att svara har faktiskt, for det ar mest tur om jag far mig for att kolal in din blogg serru ;) Jag har det toppen! Saknar Andre en massa saklart, men annars funkar allt toppen! Jag ska jobba har tre veckor till, sen drar jag soder ut langs ostkusten :) Roligt! Kan ni hjalpa varandra med plugget nat? Jag skulle nog hellre valt att plugga ingenjor faktiskt.. :P Ta hand om ledigheten, nar man pluggar ar det inte mycket av den varan...! Massa kramar!

2009-10-16 @ 15:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0