26 april 2010

Skärpning på bloggfronten! Under dessa två veckor med dålig uppdatering har Oscars föräldrar och mina föräldrar varit nere varsin helg.

När Östen och EwaKarin var här passade vi på att köpa utemöbler till balkongen (bilder kommer någon dag). Vi firade även Oscar som faktiskt fyller år imorgon! Vi hann även med storhandling, IKEA och middag ute på lördagkväll.

Mamma och pappa åkte imorse. På lördagen gick vi på stan och hittade kläder åt mamma till bröllopet som hon och pappa ska på den 5 juni i Stockholm. På lördagskvällen var vi ute och åt middag :) Igår tog vi bilen till Skokloster som ligger intill Sigtuna för att titta runt. Men det var inte öppet tyvärr.

På fredag är det Valborg och Oscar ska forsränna. För er som inte har hört talas om det så bygger alla teknologer båtar som de ska åka ner för Fyrisån på. Det kommer bli jätte kul att se! Bilder utlovas! Just nu hoppas vi bara på bra väder!

Nästa vecka har jag min första tenta i handelsrätten. Skönt att göra bort en del i alla fall! Nu är det bara sex veckor kvar till sommarlov!!

Jag har Oscars mosters sockerkaka i ugnen just nu. Eller inte hennes kaka, men det är hennes recpet. Lite gott på födelsedagen är han värd! :) Dessutom bakar Hanna en jordgubbs- och citronmarängstårta till honom imorgon! Vi har snälla vänner vi. (Men tårtan är en överraskning) Så imorgonkväll kommer Hanna, Herman och Calle för lite födelsedagsfika.

På onsdagkväll ska Niklas (min kusin) och hans flickvän Anna komma på middag. Fullt upp helt enkelt!

Här kommer bilder från Skokloster igår.
Det växer mycket blåsippor.
Mälaren i bakgrunden.


Häftigt nunnekloster.


Vi såg även FYRA huggormar!
15 april 2010

När jag cyklade hem från skolan var det 15 grader i skuggan! Våren är verkligen på väg, eller den är nog redan här! Ingen snö på marken och alla ligger i gräset utanför ekonomikum och pluggar i solen.

Idag har vi städat för imorgon kommer Oscars föräldrar ned. Det ser vi fram emot. Och nästa helg kommer mina föräldrar, det ska bli mysigt! Och sedan är april slut, som sagt rinner tiden bara iväg.

Nu ska jag läsa lite i Jordabalken 12 kap. angående Hyra.

11 april 2010

Dålig uppdatering då den senaste veckan tillbringats hemma i Övik med nära och kära. Tiden har rusat förbi och jag antar att den kommer fortsätta att göra det resten av våren.

Den första och kanske bästa nyheten som hänt sedan sist är att jag fått jobb på Swedbank i sommar! Jag längtar redan nu till sommaren. Dags att börja kika på lite nya "bankkläder"!

I veckan har jag hunnit med att träffa en del av mina saknade Öviks kompisar och fått lite uppdateringar om vad som händer ute i vida världen, eller i alla fall utanför Uppsala. Mamma fyllde år medans jag var hemma och magen är fortfarande fylld med tårta. En hel dag spenderade jag också hemma hos Pernilla och bara myste. Tiden rann iväg och vi båda konstaterade att vi ser fram emot en sommar med grillning varje kväll i hennes trädgård. Även Anders hann jag med att träffa ett par svängar. Lika bra som vanligt! Och en mysig torsdagskväll hos Oscar tillsammans med hans bror och föräldrar.

Jag och Oscar köpte oss även ett alfapet när vi var hemma och tvingat alla som varit i vår närhet att spela. Och det är fortfarande lika kul :)

Till helgen kommer Oscars föräldrar, och helgen efter den kommer mina föräldrar ned. Och sen är det sista april med forsränning i Fyrisån. Som sagt, tiden kommer att flyga förbi.

Nu ska vi ut på promenad i solen, mätta och belåtna efter vår goda improviserade middag. Ugnsrostade grönsaker tillsammans med kyckling och citron.

RSS 2.0