26 april 2010

Skärpning på bloggfronten! Under dessa två veckor med dålig uppdatering har Oscars föräldrar och mina föräldrar varit nere varsin helg.

När Östen och EwaKarin var här passade vi på att köpa utemöbler till balkongen (bilder kommer någon dag). Vi firade även Oscar som faktiskt fyller år imorgon! Vi hann även med storhandling, IKEA och middag ute på lördagkväll.

Mamma och pappa åkte imorse. På lördagen gick vi på stan och hittade kläder åt mamma till bröllopet som hon och pappa ska på den 5 juni i Stockholm. På lördagskvällen var vi ute och åt middag :) Igår tog vi bilen till Skokloster som ligger intill Sigtuna för att titta runt. Men det var inte öppet tyvärr.

På fredag är det Valborg och Oscar ska forsränna. För er som inte har hört talas om det så bygger alla teknologer båtar som de ska åka ner för Fyrisån på. Det kommer bli jätte kul att se! Bilder utlovas! Just nu hoppas vi bara på bra väder!

Nästa vecka har jag min första tenta i handelsrätten. Skönt att göra bort en del i alla fall! Nu är det bara sex veckor kvar till sommarlov!!

Jag har Oscars mosters sockerkaka i ugnen just nu. Eller inte hennes kaka, men det är hennes recpet. Lite gott på födelsedagen är han värd! :) Dessutom bakar Hanna en jordgubbs- och citronmarängstårta till honom imorgon! Vi har snälla vänner vi. (Men tårtan är en överraskning) Så imorgonkväll kommer Hanna, Herman och Calle för lite födelsedagsfika.

På onsdagkväll ska Niklas (min kusin) och hans flickvän Anna komma på middag. Fullt upp helt enkelt!

Här kommer bilder från Skokloster igår.
Det växer mycket blåsippor.
Mälaren i bakgrunden.


Häftigt nunnekloster.


Vi såg även FYRA huggormar!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Vid koll visar det sig att det inte var huggormar utan ofarliga snokar.Snoken skiljer sig från huggorm genom gula fläckar i nacken.Huggorm har ett sicksack band på ryggen.Din snälla pappa

2010-04-26 @ 22:13:37
Postat av: Anonym

Vid koll visar det sig att det inte var huggormar utan ofarliga snokar.Snoken skiljer sig från huggorm genom gula fläckar i nacken.Huggorm har ett sicksack band på ryggen.Din snälla pappa

2010-04-26 @ 22:15:21
Postat av: Ewa Karin

Vi skulle nog inte ha kollat vattenflödet i Fyrisån det såg väl häftigt ut ):Jag ringer i morrn.

2010-04-29 @ 18:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0