30 augusti 2010

Vi är tillbaka nere i Uppsala. Och vi har hunnit bo in oss i lägenheten, städat ur tre månader gammalt damm, köpt en ny TV, haft folk på både film- och glasskväll, börjat plugga igen och allt annat man gör i Uppsala! Nationalekonomin drog igång idag, och det känns som att det kan bli en spännande och intressant kurs!

Tack till mamma och pappa som skjutsade ned oss med alla grejer och körde runt i Uppsala på alla ställen vi skulle till medans vi hade tillgång till bil! Ni är bäst :)
Fjälls var helt underbart! Jag rekommenderar verkligen Hemavan/Tärnaby trakterna. Vi hade tur med vädret. Soligt och varmt alla fyra dagar. En tripp till Norge hann vi med också. Bilder kommer de närmsta dagarna!

14 augusti 2010

Jag har haft fullt upp de senaste veckorna och bloggen har fått lida. Igår jobbade jag min sista dag på Swedbank för i sommar. Min chef tackade oss alla med presenter - en jätte fin Filippa K skål och min andra chef ska jag ha "avslutnings/utvecklingssamtal" med innan jag åker tillbaka till Uppsala. Det känns att sommarjobbarna är uppskattade och att vi också betyder något!

Förra helgen var Mimmi här. Vi såg allt som Övik har att erbjuda. Bl a Skeppsmalen, hamnen (och självklart en glass där), Varvsberget, staden och avslutade kvällen i ren Öviks anda - på Harrys! En helt otroligt rolig helg!

Jag har varit dålig på bilder (sitter inne med bilder från både min kusins bröllop utanför Strömsund och Oscars kusins bröllop i Björna). Men det ska det bli ändring på nu! Här kommer bilder från min kusins bröllop.

Malins och Davids bröllop den 10 juli 2010 i Flykälen.


Brudparet kommer in i kyrkan. (foto: Patrik Pettersson)


Vigsel.


Utanför kyrkan som herr och fru Haglund. (foto: Patrik Pettersson)


Åker iväg som gifta.


Bilen.


Bruden och hennes systrar, även brudtärnor. Mina kusiner!


Jag och min bror. (foto: Patrik Pettersson)


Brudparet vid bordet. (foto: Patrik Pettersson)


Bröllopstårtan - vilken förövrigt smakade himmelskt gott!


Första biten av tårtan!


Släkten är samlad kring brudparet. (foto: Patrik Pettersson)


Ett ljus från var och en av gästerna. (foto: Patrik Pettersson)

Tack Malin och David för en underbar dag!Imorgon åker vi till fjällen!

RSS 2.0