30 juli 2010

Tack för en helt underbar kväll Camilla och Pernilla! God mat, mycket skratt, spel och prat! Kvällen gick helt klart för snabbt och jag hoppas på ännu en repris snart!

Imorgon är det bröllop i Björna. Oscars kusin och Jossan ska gifta sig. Det ska bli så kul! Jag håller tummarna för att inte regnet öser ned!

29 juli 2010

Till helgen är det bröllop i Movattnet. Oscars kusin ska gifta sig. Det ska bli riktigt kul! Men innan dess ska vi ha en tjejkväll hos Pernilla. Dessutom ska jag och mamma trixa lite med en klänning som jag kanske ska ha på bröllopet. Spänannde och se om det blir så lyckat som jag tänkt mig.

Innan i veckan har jag och Oscar ätit gillat hemma hos Camilla och Hampus tillsammans med Pernilla, en riktigt trevlig och underhållande kväll! Jag ser fram emot en repris inom en snar framtid!


22:07 Klänningen blev jätte bra! Det kluriga är bara vilken jag ska ta på lördag. Jag väljer mellan två stycken. Bröllopsfesten är hemma på brudparets loge vilket gör att den finare känns lite för fin. Den är är liksom lite glansig och sidenaktig. Samtidigt som bröllop ska vara fint. Det är riktigt svårt! Över- eller underklädd?

25 juli 2010

Idag har jag och Pernilla haft en myssöndag i regnet. Vi tog bilen till Lögdeå och besökte Häggströms Modehus. Mina förväntningar höll inte men en tröja rikare är jag i alla fall. Sedan åkte vi tillbaka till Övik, åt lunch/middag och strosade runt lite på stan och avslutade det hela med en runda på Coop! En helt perfekt dag helt enkelt!

Men nu är jag jätte trött, man skulle kunna tro att jag är den som är gravid av oss båda.

24 juli 2010

Idag har varit en sådan där mysig och härlig dag. Pappa väckte mig vid tio och sa att vi skulle åka till Ulvön. Då var det bara att raskt hoppa in i duschen och göra sig i ordning. Pappa bjuder även med grannarna Agneta och Nisse. Väl iväg så är det spegelblankt på vattnet hela vägen till Ulvön. Vi körde på utsidan av öarna och knappt några dyningar. På Ulvön vandrar vi runt, köper glass, tittar på folk, äter god lunch, solar och går upp på Lotsberget dit Nisse aldrig varit. Så vacker utsikt där!

Hemma igen efter ett antal timmar grillar vi och sedan går vi ned till stranden och badar i Agneta och Nisses badtunna. Perfekt avslutning på en helt underbar dag!


Utanför alla öar.


Utsikt från Lotsberget på Ulvön.


Mamma och pappa!

22 juli 2010

I veckan som gått har jag jobbat, blivit utskälld av kunder - tänk att alla kunder aldrig kan fatta att det ibland kanske är de själva som gjort fel och skrivit på saker de inte borde - men också fått mycket beröm av andra kunder. Sålt ett antal nyckelkunder och firat Swedbanks skräll på 1,6 miljarder i vinst istället för 6 miljoner vilket oberoende analytiker spått på deras analytiska sätt. Kul!

Även hunnit fira Camilla och ha en trevlig kväll tillsammans med henne och Pernilla. Imorgon blir det pizzakväll hemma hos Pernilla och kanske att Camilla dyker upp då med. Ibland, men bara ibland märker jag att jag är elva respektive arton år yngre än mina underbara vänner. Camilla som har Hampus som redan är 11! Och Pernilla som ska ha barn snart. Men det är kul, vi är en sådan bra blandning!

18 juli 2010

Idag är det Micaelas tur att fylla år! Grattis!

Idag blåser det riktigt mycket ute så jag håller mig inne med en bok under en filt. Det passar mig utmärkt eftersom jag är röd som en tomat efter gårdagens badande, solande och båtåkande. Dessutom mår jag inte speciellt bra. Hela kroppen är helt orkeslös och jag mår illa så fort jag försöker göra något mer än bara ligga på soffan. Men förhoppningsvis är det över tills imorgon så jag kan åka på jobbet utan problem.

En rolig nyhet som jag nog inte sagt. Mimmi - en av mina närmsta Uppsalakompisar - kommer och hälsar på 6-8 augusti! Det ska bli väldigt kul!

17 juli 2010

Grattis till Mattias som är i Japan och firar sin födelsedag tillsammans med sin bror! Jätte kul att följa er blogg!

Igår kväll åkte jag och Anders hem till hans familj i Drömme. Tack familjen Thelin för en mysig kväll! Grillade hemmagjorda hamburgare med alla Anders syskon och respektive, morbror och farbror med familj. Sen tog vi oss en tur ned till sjön och badade och bastade vedeldad bastu! Hur skönt som helst! Stina (Anders syster) och Jonas var hemma med lilla nyfödda Moa. Så himla go och söt tjej som blir en månad idag!

Idag ska vi ut med båten, om de höga dismolnen vill försvinna!

13 juli 2010

I helgen har det hänt mycket roliga saker! I fredags fyllde jag 21. Jobbade på dagen, fick lunchsällskap av Pernilla, slutade tidigare och åkte hem för tårta. Senare på kvällen kommer ett helt gäng kompisar förbi, bl a Caroline från Hammarstrand - kul! Det hela slutade i att jag och Mattias åkte in på O'learys vid tolv och firade ännu lite mer. En helt lyckad och spontan kväll! Tack alla som kom! :) Och speciellt tack till Oscar och hans familj som gav mig en ny fin cykel i present!!

Upp tidigt på lördagen för bröllop i Strömsund. Min kusin var hur fin som helst och det var ett himla trevligt bröllop. Bortsett från all mygg (mina ben är alldeles knottriga och uppsvullna av bräms och mygg) och de 7.5 graderna som termometern stod på när vi satte oss i bilen klockan ett på natten för en tre timmar lång biltur hem.

Oscar jobbade på söndagen och jag fick Uppsala besök av Daniel och Sahar! Jätte kul att få visa dem Övik och mitt hem. Vi satt hela eftermiddagen i solen och bara fikade, åt middag och hade trevligt. På kvällen agerade jag chaufför till Oscar som tittade på fotbolls VM med några jobbarkompisar. 

Igår grillade vi hos Oscar. Oxfilé och hemmagjorda klyftpotatis i fritösen. Underbart gott!

Idag är det redan tisdag och solen strålar fortfarande och jag är nyss hemkommen efter en härlig båttur på havet med mamma och pappa. I vattnet är det 21.5 grader och i luften 23. Nu ska jag sova, har fortfarande inte tagit igen mig efter helgen.

7 juli 2010

Solen skiner och inte blir man mycket brun när man bara jobbar hela dagarna. Men Pernilla och Daniel kom in på jobbet idag och gjorde lite ärenden och jag passade på att bjuda in mig på glass i hamnen med dem efter att jag slutade halv fem. Gott och mycket trevligt! :)

Anders kom förbi en sväng och vi tog oss ett dopp i havet. Varmt och ganska skönt tyckte jag, men Anders är nog en riktig badkruka så för han blev det bara att doppa sig och kliva upp igen! Klen ;)

Jag är chaufför ikväll för mamma och pappa är bortbjudna på middag i Bäck. Så när jag skjutsat mamma och pappa svängde jag förbi Oscar på jobbet och tog bilnycklarna hans och åkte och tankade Pontiacen inför helgen! Snäll flickvän tycker jag ;)

På fredag fyller jag år så då blir det tårta och kanske lite utgång senare på kvällen! Får se vilka som kommer och grattar och vill äta lite tårta. Det blir nog i alla fall en lugn utgång då vi ska på bröllop på lördagen och Oscar och jag tar Pontiacen, lugnt för Oscar i alla fall!

5 juli 2010

Redan juli och helgen kommer bli kanon! På lördag gifter sig min kusin! Mitt första bröllop och det ska bli jätte kul! På fredag ska jag luncha med Pernilla och på kvällen tar hon med sig Daniel och hälsar på för lite fika. På söndag kommer Sahar och Daniel (inte samma Daniel ;)) till Övik! Det ska bli kul att äntligen träffa henne igen!

Trist att Oscar jobbar kväll/natt hela denna vecka. Det blir att vi går om varandra och inte alls pratar då den ena är vaken då den andra sover. Men då får man längta efter varandra istället! Jag fick mig i alla fall fem minuter igår då jag åkte och väckte honom!


Lånar den här bilden av Pernilla och Daniel bara för att ni ska få se hur fina de var den 30 juni 2010.

3 juli 2010

Äntligen får jag avslöja den bästa nyheten som jag burit på ett tag! Pernilla (min otroligt underbara vän) har gift sig med sin engelsman Daniel! Grattis så jätte mycket till er båda! Congrats Daniel and Pernilla!

Idag hade de bröllops-, inflyttnings- och 30-års fest (Daniel fyllde nyss). Super väder och härliga vänner! Det kunde inte bli bättre. Grattis igen till ert år 2010!

Innan jag åkte till Pernilla och Daniel tog vi oss en båttur. Maja - Johans flickvän hade aldrig varit på Ulvön så vi passade på nu när vädret var så härligt. Mina axlar och mitt ansikte är väldigt rött just nu! Men jätte härligt var det. Jag älskar att bo vid vattnet på sommaren! Hoppas på en lika bra dag imorgon med.

RSS 2.0