26 februari 2011

Igår kväll var jag tillsammans med Mimmi, Hanna och Sofia på bio. Innan bion åt vi middag på Värmlands nation och hade det trevligt :) Efteråt gick vi på Norrlands nation en sväng. Jag och Oscar hann även med IKEA igår eftermiddag. Vi köpte tavelramar till alla våra fotografier vi framkallat. Kommer bli super bra!

Idag har jag pluggat en del och sen varit på gymmet en timme. Nu ska vi ta och göra i ordning fläskfilé och potatisgratäng.

24 februari 2011

Tillbaka i Uppsala sedan i tisdagsnatt och sedan dess har det varit plugg till hundra procent. Hade en seminarieuppgift som ska in nu imorgon bitti och den skrev jag klart nu ikväll. Efter det var vi och handlade, vi hade ingenting och Oscar har levt på hårdbrödmackor sedan igår. Förrutom maten vi lagade till middag då, eller vi lagade inte. Vi värmde en av lådorna Ewa-Karin fryst in åt oss. Mycket gott! Jag har även hunnit med ett spinningpass, så nu känns det som om jag är lite tillbaka i verkligheten igen.

Helgen hemma gick fort, för fort! Här kommer lite bilder från helgen, bl a på nya bilen.























17 februari 2011

Hemma från gymmet och helt slut i kroppen. Mamma och pappa kommer om en timme ungefär med nya bilen, ska bli spännande! Imorgon åker vi hem.

Nu ska jag förbereda lite middag så det är klart när de kommer hit.

15 februari 2011

På fredag åker jag till Övik och även Oscar åker med upp! Hanna ansluter på måndag morgon. Kul att visa henne Övik!

Nu ska vi in till stan och köpa te samt äta gott!

14 februari 2011

Igår bakade vi semlor och åt tacos till middag. Himla bra dag! Solen sken och vi hann med en promenad med.

Idag ska jag på skolan på eftermiddagen och på kvällen ska jag träffa en gym-instruktör för att få ett träningsprogram och sen får vi se vad det blir med det hela ;)

I veckan åker jag hem med. Kanske Oscar också. Spännande att se när och hur!

13 februari 2011

Igår var det ost- och vinkväll hemma hos oss. Hanna, Mimmi och Sahar var här. Även Oscar och Calle fick vara med på ett hörn. Vi tittade på melodifestivalen och spelade "med andra ord". Kul kväll!

Innan dess har jag bara tagit det lugnt. I fredags åkte jag på förkylning och rejäl huvudvärk. Så jag låg hela fredagen utan att ha ork och göra något alls. I lördags var huvudvärken borta men jag har fortfarande väldigt ont i halsen så jag avvaktar och ser om det är något mer som bryter ut snart. Håller tummarna för att det lugnar sig.

Nu ska vi äta frukost!

10 februari 2011

5 år med Oscar idag



Det firar vi med Londonresa i påsk, jag längtar!!

Jag har seminarium hela förmiddagen och ikväll ska vi till Hanna och Herman för semmelkväll. Hanna är bara så underbar som ställer sig och bakar tre omgångar semlor för att de ska kunna bjuda alla de känner på så många semlor de vill äta. Dessutom bjuds det på hemmagjord mandelmassa ;)

9 februari 2011

Maten i går var jätte god och sällskapet fantastiskt roligt! Tack Sara, Hanna och Sahar för en trevlig kväll! Vi bjöds på lax och hälleflundra till förrätt, oxbringa med potatismos och bacon och svamp till varmrätt och någon slags chokladtårta med vaniljkokta äpplen till efterrätt.

Träffade även på min kusin Niklas, hans flickvän Anna och hans mamma (min moster) och pappa. Det gör man inte allt för ofta, kul!

Nu ska jag äta frukost och bege mig till skolan!

7 februari 2011

Lång dag på skolan. Och jag känner mig helt slut.

Imorgon ska jag, Hanna, Sahar och Sara på middag på Norrlands nation. En kock från kocklandslaget ska laga mat. Tre rätter för 250 kronor! Det ser jag fram emot.

Jag har även köpt ett träningskort. Spännande och se hur det blir med den saken.

6 februari 2011

Här kommer äntligen bilder från fjälls i jul. Jätte härlig minisemester trots lite kyla. Vi fick oss fisk, både öring och röding. Solen orkade inte över fjällen och det var mörkt större delen av dygnet, mysigt!


















5 februari 2011

Grattis på din dag Anders!

Idag ska vi ta tag i lite städning och gå på promenad (om solen är kvar när vi väl går ut). Annars har vi inte så mycket planerat. Skönt att bara ta det lugnt med. Kanske läsa någon bok. Precis läst ut Pojken i randig pyjamas som jag uppenbarligen missat tidigare. En riktigt bra bok.

Nu blir det frukost!

4 februari 2011

Idag är sötaste Benji två månader gammal! Fick några filmsnuttar på honom skrattandes och rullandes av Pernilla. Man bara smälter när man ser honom :)

I eftermiddags efter skolan fikade jag, Hanna och Mimmi på stan en sväng. Ikväll har vi haft Oskar, Emma, Amanda och Calle på middag. Typiskt fredagmiddag - grillkorv och friterade pommes frites. Sen vit chokladmousse med hallon i efterrätt. Jätte kul kväll!

Nu ska vi titta lite på TV innan vi somnar.

3 februari 2011

Grattis på födelsedagen pappa!



Skickat in mitt individuella arbete jag skrivit på i några dagar. Känns jätte bra! Så ikväll har jag tittat på TV och läst en bra bok.

1 februari 2011

Helgen hemma var härlig. Förrutom att få vara med mamma och pappa så firade vi Johans och pappas födelsedag. Jag blev bjuden på middag hemma hos Anders en kväll, Pernilla, jag och Benji myste på stan och mamma, pappa och jag skjutsade upp Johan till Umeå för att jag skulle få se hans nya lägenhet.

Tillbaka i Uppsala är det full fart. I söndags när jag kom hem hade Oscar lagat baoninlindad fläskfilé, klyftpotatis och rödvinssås. Dessutom hade han bakat cheesecake! Hur gott som helst, men jag är fortfarande i chock ;) Även igår stod middagen på bordet när jag kom hem, helt fantastiskt!

Jag ska ta och äta frukost nu och sen börja plugga lite.

RSS 2.0