30 juni 2011

I helgen var vi på Tor och Elins bröllop i Östersund. Himla fint bröllop och rolig fest! Det var kul att träffa alla gamla kompisar igen. Vi höll igång sent in på natten, så jätte mycket sömn blev det inte i helgen. Men det var det värt! Här kommer det lite bilder från bröllopet.


I väntan på vigseln. Viktor, Oscar och Zabina.


Jag & Oscar.





Elin & Tor.




















Paret Sörstam med toastmaster Mattias.








Zabina och Fredrik målar på Tor och Elins tavla.

















Elin och Tor skär bröllopstårta.


Jocke med band spelade för Tor och Elin på festen.

22 juni 2011

Jobbet går bra. Det gick snabbt att komma in i alla rutiner igen. Dock trodde jag att vi stängde klockan tre imorgon, dagen innan midsommar, precis som förra sommaren. Men icke. Och jag är den sommarjobbare som drog nitlotten och jobbar stängning. Men det är ju pengar och det är kul att jobba!

Mamma syr just nu på min klänning till bröllopet på lördag. Hon tyckte dock att jag kunde kommit på att klänningen behövde sys för några dagar sedan. Men, jag lovade att dammsuga. Imorgon åker vi till Movattnet och på lördag till Östersund.

19 juni 2011

Då var ledigheten slut för denna sommar. Imorgon börjar allvaret på Swedbank igen. Det ska bli kul! Strax efter att jag skrev förra inlägget åkte jag på magsjuka, alternativt dålig mat. Hämtade mig inte förrän slutet på fredagen. Men bättre att vara sjuk då än när jag ska jobba. På fredagskvällen var det firmafest med Knightec. Härligt gäng Oscar ska jobba med! Och utformningen på kontoret - biljardbord, tvspel, piano, relaxrum och ljudanläggning. Knightec tar i alla fall hand om sina anställda!

Till helgen är det midsommar och bröllop. Det ser jag fram emot. Movattnet och sen en sväng till Östersund på midsommardagen.

14 juni 2011

Sommarlov är underbart! Jag är så glad för dessa två veckor jag faktiskt fått vara ledig (minus en dag). Igår var jag hos Pernilla och Benji hela dagen och på kvällen kom även Oscar för Pernillas jätte goda middag. Sov hos Oscar och slöt upp med Pernilla och Benji på förmiddagen igen för besök på BVC och sedan stan. Han är så stor nu söta Benji! Efter lunch kom Oscar och hans bror in till stan. Oscars bror behövde kläder i allmänhet och Oscar behövde nya jeans och skjortor till nya jobbet han börjar imorgon. Vi kom hem med väldigt (!) många påsar och mycket fina kläder. Och bröderna är nu ett antal tusen fattigare, men det var det värt!

12 juni 2011

Vi är på väg hem från Stockholm efter en härlig helg i Tallinn och Stockholm för den delen. God mat, härligt väder, fin båt och trevligt sällskap. Bilder kommer om någon dag.

Jag är ledig ännu en vecka vilket känns skönt. Tråkigt med det regniga vädret som sägs komma i veckan då vi varit bortskämda med värme och sol den senaste veckan. Jag känner mig nöjd över den bränna jag lyckats införskaffa i veckan, men i jämförelse med Oscar är jag fortfarande vit som ett spöke. Han absorberar sol som bara den!

8 juni 2011

Imorgon åker jag till Umeå med Swedbank. Kul att jobba lite! Igår var jag in på kontoret och träffade cheferna. Jag ska börja jobba två dagar tidigare än planerat. Det blir bra. Jag fick även ledigt en fredag i juli så jag, Oscar och förhoppningsvis Oscars bror kan följa med Oscars föräldrar upp till fjälls. Fiskepremiär!

Oscar har fått nytt jobb med! Grattis älskling! Han ska jobba för Knightec här i Övik och få en fot in i ingenjörsvärlden. Kul! :)

Igår och idag har jag mest varit hemma. Pappa är ledig och det har varit fint väder. Speciellt idag, 22 grader i skuggan och inte ens lite vind nere vid bryggan. Underbart! Igår fixade vi med bilen och idag fixade vi med tomten och blev bruna.

6 juni 2011

Sveriges nationaldag idag. Efter diskussioner med min frisör i lördags var jag tvungen att kolla upp varför vi egentligen firar nationaldag då jag insåg att jag inte alls hade en aning.Tydligen så firar Sverige nationaldag för att Gustav Vasa blev kung den 6 juni 1523 och för att Sverige den 6 juni år 1809 antog den nuvarande regeringsformen som bland annat ger oss medborgare yttrande- och tryckfriheten.

Igår var jag hemma på förmiddagen och njöt av solen på bryggan. Planterade lite grönsaker, spännande och se om det blir något av. Eftermiddagen tillbringade jag hos Pernilla & Daniel och söt Benji såklart. Härligt att träffa alla tre igen. Och häftigt att få följa en bebis utveckling. Mycket händer på drygt två månader. På kvällen var Oscar här och åt middag och fick sina födelsedagspaket lite i efterskott.

Idag åkte vi till Umeå och hämtade hem Johans kläder och blommor. Själv dyker han upp imorgon.

4 juni 2011

Hemma i Övik och njuter av sommaren!

Det blåser som bara den ute. Men solen skiner och det gäller att ta vara på den medans jag är ledig. Imorse klippte jag mig och gjorde lite slingor. Mycket fint blev det! Och min frisör (som jag klippt mig hos i säkert fem år nu) hade många roliga nyheter att berätta :) Sedan bar det av mot Örnexpo tillsammans med Oscar, Oscars mamma och bror. Där köpte vi oss lunch och lite annat smått och gott. Hemma i Domsjö har vi tvättat Pontiac som ska fram för sommaren, spelat lite boul och solat i blåsten. När Oscars pappa kommer hem blir det grillad oxfilé och friterad klyftpotatis till middag. Och hemmagjord marängtårta med hallon och blåbär för att fira de båda bröderna i efterskott. Härlig dag helt enkelt!

RSS 2.0