23 mars 2011

Äntligen är tentaperioden över för den här gången! Just nu inväntar jag Mimmi för att laga lite lunch, sen ska vi iväg och träna. Sen fixa till oss lite och äta middag på någon nation för att sen se på bio, Hur många lingon finns det i världen. Kul dag!

Och imorgon är jag ledig. Då ska jag sova vilket har varit en brist av de senaste tre veckorna. Sen ska jag fixa pass (bara en månad till England nu) och köpa lite födelsedagspresenter. På kvällen är vi bortbjudna på födelsedagskalas hos Amanda och Calle. Grattis i efterskott Amanda!

På fredag hämtar jag upp hyrbil och sen bär det av hemåt! Äntligen!

20 mars 2011

På onsdag klockan 12:01 har jag ett liv igen. Tills dess är det tentapluggning för fullt.

12 mars 2011

Iväg på födelsedagskalas nu! Har pluggat hela dagen och det ska bli kul att göra något annat ikväll. Duscha och slå in paket först.

Ute bjuder solen på vårväder. Både igår och idag har varit strålande. Sådana dagar man inte vill tentaplugga..

10 mars 2011

Middagen på restaurang Hjortron var mycket bra. Blomkålssoppa med nybakt foccacia bröd till förrätt, ankbröst med potatismos till varmrätt och någon slags chokladkaka till efterrätt.

Idag skrev vi även klart vårt utredningsarbete så nu ska det bara in för bedömning och opponering och sedan får sjukhusdirektören sitt exemplar av arbetet. Spännande att se hennes reaktion när vi konstaterat att de egentligen inte har den styrning de utger sig för att ha.

Jag och Mimmi hann även med att träna en sväng och det känns i hela kroppen nu. Jag ser fram emot sängen som väntar. Imorgon ska jag ta mig en sovmorgon och sedan sätta igång med en och en halv veckas tentaplugg. Usch! Men efter tentan bär det av hem mot Övik och en helg hemma som bland annat hockeydate ;) Vi har hyrt bil så vi blir ganska fria den helgen :)

8 mars 2011

Nu är alla seminarium över och det är dags att ställa om fokus till sista delen av vårt utredningsarbete och sen en avslutande tenta. Om två veckor är denna kurs över!

Helgen bestod bara av skola för hela slanten och det kommer antagligen vara så fram tills tentan är gjort. Idag har jag i alla fall tagit mig tid till att städa och ska alldeles strax iväg och träna. På torsdag är det som sagts Restaurang Hjortron på Norrlands och på lördag är det födelsedagsmiddag hos Hanna. Tur att man köpt present långt i förväg så är det en sak mindre att tänka på ;)

Oscar har tenta imorgon och två nästa vecka.

2 mars 2011

Sjukt mycket plugg just nu. Och vår seminarielärare frågade oss om upplägget, vi sa att vi prioriterade vårt stora utredningsarbete istället för seminariearbeten då de ligger samtidigt. Och då ger han oss mer att göra och försvårar sista seminarieuppgiften. Riktigt dumt, så nu har vi ännu mer att göra. Som om jag inte redan innan i veckan pluggat till tio på kvällarna. Jag längtar tills tisdag eftermiddag. Då är allt som kallas seminariearbete över (om vi klarar hans granskning). Och då blir det 100 procent fokus på utredningsarbetet.

Och på torsdag nästa vecka är det åter igen Restaurang Hjortron på Norrlands! Och nu är det lillebror till deltagaren i kocklandslaget som lagade maten förra gången som ska visa vad han går för. Spännande och förhoppningsvis jätte gott! Men som sagt, det är ju en vecka dit...


Hoppas på att jag hinner med ett träningspass imorgonkväll. Tränade senast i måndags och förlängde då mitt månadskort till ett säsongskort. Så nu gäller att verkligen utnyttja det.


RSS 2.0