25 november 2012

Trots att det är mindre än en månad till jul, så känns den ganska långt borta. Hösten har gått så snabbt - vilket garanterat beror på att jag har jobbat. Lite julstämning har vi ändå haft i helgen. Till veckan blir det mer pyssel och pynt.
 
 
 

23 november 2012

Sahar skickade denna till mig på jobbet i går. Gjorde min och mina kollegors arbetsdag!


21 november 2012

Långa dagar på jobbet. Nio till halv sju fyra dagar denna vecka. Då uppskattar man när en nöjd kund kommer tillbaka med en julstjärna som tack för fint arbete. Trots att allt jag gjorde för denna kund var att fylla i en autogiroanmälan.


18 november 2011

Igår kväll var vi på middag hos Oscars kusin och Elaine. Väldigt trevligt och klockan var helt plötsligt halv ett! Tack till er! Dagen idag har därför varit ganska lugn. Oscar har pluggat och jag gick över till Mimmi för fika och tjejsnack.

I fredags såg jag och Amanda Twilight på bio. Innan bion åt vi middag på GH tillsammans med pojkarna våra. Kul hade vi!15 november 2012

Igår kväll hade Amanda ordnat överraskningsfest för Carl som efter tre år med tandställning äntligen har fått tagit bort den. Alla vi som har haft tandställning vet hur skönt det är!

Otroligt rolig kväll. Tiden bara försvann.


14 november 2012

För en timme sedan begav sig mamma och pappa norrut efter fyra dagar hos oss. Tack för denna "semester", alltid lika kul att ha er här nere!
 
I förmiddags gick mamma och jag en sväng på stan. Igår var vi som jag tidigare nämnt i Stockholm. I måndags tog vi en tur till Öregrund och åt lunch och i söndags lämnade vi av Johan på Arlanda och åkte sedan till min moster i Stockholm där vi blev bjudna på riktig söndagslunch, hjortstek och äppelpaj till efterrätt.
 
Ikväll är det överraskning på g. Berättar mer om det senare.
 
 
Hela familjen i lördags ❤

13 november 2012

Idag har mamma, pappa och jag varit i Stockholm. Vi besökte fotografiska, vandrade i solen längs vattnet, fikade och köpte gås.


11 november 2012

Igår var en otroligt fin och glädjefylld dag. Examenscermonin var vacker och vi fick varsitt diplom. Examensbeviset hade vi fått tidigare i ett rekommenderat brev på posten. Efter cermonin bjöds det på bubbel och tilltugg samt mingel med prorektor.

När minglandet var avklarat drog vi till Peppar Peppar - min familj, Hannas familj och Mimmis familj. Där dukades det upp långbord och bjöds på trerätters middag. Vilken härlig kväll vi hade alla fjorton och vilken otroligt god mat! Tack till er alla familjer för en fantastisk kväll!

Och ett speciellt tack till Oskar som fotade hela kalaset. Bjuder på ett smakprov nedan.

 

 

Tack till er två för tre oförglömliga år ❤


9 november 2012

I onsdagskväll var jag & Oscar på Restaurang Hjortron tillsammans med Carl, Amanda, Oskar och Jessica. Himla gott och trevligt mitt i vardagen!

Ikväll kommer mamma och pappa och Johan. För imorgon är det äntligen examenscermoni!

 

 

 


4 november 2012

Vi tackar Oscars föräldrar för en mysig och rolig helg! Det är tråkigt att dessa helger ska gå så snabbt. I veckan laddar vi om för mina föräldrar som kommer på besök till helgen.
 
Middagen igår på Peppar Peppar var underbart god! Oxfilé på grillspett för mig och svärfar. Havskatt för Oscar och svärmor. Båda rätterna jättegoda!
 
Jag och Ewa-Karin.

3 november 2012

Oscars föräldrar är på besök i helgen. Igår gjorde vi standardbesöket på IKEA. Till kvällen bjöd vi på älgstek och hasselbackspotatis. Köttet blev helt underbart gott! Lite senare spelade vi ett parti Bezzerwizzer. Svärfar och jag vann efter en tio minuters diskussion om primtal. 2 är för övrigt det enda jämna primtal som existerar. Och ett primtal är ett tal som ENDAST är jämnt delbart med sig själv och ett.

Idag överraskade vi svärföräldrarna med en tripp till Stockholm och musikalen Dirty Dancing. Musikalen var riktigt bra! Om ett tag blir det middag på Peppar Peppar hemma i Uppsala. 

 

 

 


1 november 2012

Igår kväll bjöd vi Amanda och Carl på middag. En väldigt lugn och mysig kväll med mycket skratt. Det gör vi snart om igen!

I eftermiddag kommer Oscars föräldrar ned och hälsar på oss i helgen. Mycket roligt planerat. Men först ska jag jobba idag och imorgon.


RSS 2.0