30 april 2013

Tack Mimmi & Jonas och Carl & Amanda för en mysig valborgskväll! Skönt med en eftermiddag ledig. Imorgon och på torsdag fortsätter tentaplugget och på fredag klockan fem kommer jag att vara en människa igen.


27 april 2013

För det är ingen vanlig dag, nej det är Oscars födelsedag, hurra, hurra, hurra!

God födelsedagsmiddag på Peppar Peppar.


25 april 2013

Jag lever, men är mitt uppe i tentaplugg till den svåraste kursen hittills i skolan... Så nästa fredag klockan fem, då kommer jag vara som en ny människa.

14 april 2013

Snart har det gått två veckor sedan vi kom tillbaka till Uppsala efter en underbar påsk hemma i Övik. Solen sken fyra av fyra dagar, otroligt härligt! Dagarna spenderades nere på isen, en del längdskidåkning och grillning.
 
Brorsan på väg ut på längdskidor.
 
Mamma och pappa njuter av solen och värmen..
 
..med denna utsikt
 
Morbror och morfar kom på besök.
 
 
Morfar klädde vi in i filtar för det började blåsa fram emot lunch.
 
 
Pappa kommer tillbaka från en längdskidtur.
 
 
Oscar, pappa och Johan njuter av solen på annandagen.
 
Sista dagen vaknade vi upp till detta...
 
..så vackert!
 
Men det var då. Skolan har dragit igång för fullt igen. Med en kurs som inte alls är rolig och svår att få grepp om. Så dagarna går ganska långsamt, speciellt när sommaren närmar sig och allt roligt som man planerat närmar sig. Jag håller tummarna för att sista kursen ligger på ett "normalt tempo" så man kan återfå sitt liv igen. Denna helg var första helgen på länge, om man bortser från påsk, som jag inte pluggat hela dagarna. Igår eftermiddag var jag, Amanda och Mimmi på Afternoon Tea på Clarion Hotell Gillet. Otroligt gott och mysigt! På kvällen bjöd Amanda och Calle på plockmat och en lugn och avslappnande kväll. Tack för det!
 
Mimmi och Amanda på Gillet.
 
Plockmat hemma hos Carl och Amanda.

RSS 2.0