26 november 2013

Stort grattis Pernilla och Daniel till er dotter! Välkommen till världen Enya!
 
Enya och storebror Benji

20 november 2013

Helgen var mysig! Oscar kom vid halv tio med tåget på fredagkvällen. På lördagen cyklade vi ned till stan, åt lunch med Mimmi och Sahar, samt köpte lite smått och gott. På kvällen var vi bjudna till Mimmi och Jonas. Söndagen blev lugn och kvällen avslutades med nästsista avsnittet av Bron. 

Den här veckan har gått snabbt. Redan onsdag och vi har haft hälften av våra intervjuer för D-uppsatsen. På fredagkväll kommer Oscar ned igen! Då ska vi göra adventsmysigt och baka lussebullar. För nästa helg är det jag som reser norrut. 

12 november 2013

Hade en härlig helg hemma i Övik. Oscar mötte mig på flygplatsen på fredag eftermiddag och sen åkte vi in till stan en sväng, fikade och handlade farsdagspresent. Resten av helgen bestod av bastande, firande av mormor som fyllde 80 år, farsdagsfirande och en sväng till Pernilla och Daniel.
 
 
Mimmi och Jonas hämtade mig på Arlanda på söndagskvällen, vilket var otroligt snällt! Tack igen! Så nu är jag tillbaka i Uppsala, här är det ensamt och grått. Lite ljusglimtar i vardagen finns det dock. Igår bjöd Mimmi och Jonas på middag, idag ska jag på simskola med Oscars kusinbarn, imorgonkväll är det AW med banken och på torsdag är det äntligen dags att träffa alla tjejer igen! Och än så länge känns uppsatsen rolig och det känns som det går bra. Nästa vecka är det dags för intervjuer!
 
Fem och en halv vecka kvar till jul!

6 november 2012

I helgen var Oscars föräldrar på besök. Riktigt mysigt! Vi hann med besök på restaurang som bjöd på otroligt god mat, lite shopping och en eftermiddag och kväll hos Oscars kusin och Elaine. 

Igår åkte Oscar till Övik, så tråkigt. Äta själv, laga mat själv, somna och vakna själv. Tur vi ses de flesta helger i alla fall. 

RSS 2.0