26 februari 2014

Så snabbt februari har gått! Redan slutet på månaden. Jobbet känns bra och i en vecka har vi redan hunnit bo i nya lägenheten. I lägenheten trivs vi jättebra, den är väldigt fin och fräsch och stor. Hela 82 m2! Egen tvättstuga och klädkammare. Jämfört med vår tidigare lägenhet på 59 m2, så känns den här jättestor!

10 februari 2014


8 år idag ❤️

9 februari 2014

Efter jag varit hemma från jobbet på grund av förkylning i början av veckan åkte jag tillsammans med fyra andra kollegor till Stockholm och Aronsborgs Konferenshotell för konferens med KPMG. KPMG bjöd på två riktigt bra dagar!
 
Igår firade vi pappas och Johans födelsedagar i efterskott. Johan med flickvän kom från Luleå. Mamma lagade jättegod oxfilé med potatismuffins innehållandes västerbottenost. Idag har vi satt upp lampor i nya lägenheten samt städat in oss i kök och torkat skåp, dörrar och garderober. Till helgen hämtar vi flyttlasset från Uppsala.

4 februari 2014

Och så äntligen, efter en månads väntande, kom bedömningen på magisteruppsatsen från examinationsgruppen. Det lyder som följer:
 
Betyg: Väl godkänd (VG)

 

Bedömning:

Det är en mycket välskriven uppsats som täcker in alla tänkbara invändningar mot den. Denna defensiva stil gör dock att studenterna inte riktigt vågar sticka ut hakan och göra uppsatsen riktigt i topp.

Men det finns en stor potential.

Fler intervjuer och ett mer avspänt förhållande till de teoretiska problem som diskuteras skulle kunna räcka till publikation i någon internationell tidskrift. Uppsatsen är förstås inte där i den här versionen, men möjligheten skulle kunna finnas.

Det är utan tvekan en uppsats som uppfyller kraven för det högre betyget.

 


 

Tack Martina för ett riktigt bra samarbete! Tillsammans skrev vi en magisteruppsats, och så här i efterhand så var det väl inte så svårt?
 
Efter fyra och ett halvt års studier är jag äntligen klar. Med VG i alla 255 högskolepoäng.

2 februari 2014

I fredags kände jag mig hängig och inte alls pigg på jobbet. Ställde in den planerade Luleåresan och i helgen har jag bara legat i soffan. Ikväll känner jag mig inte mer pigg än i fredags tyvärr, snarare värre. Hoppas på att jag känner mig bättre imorgon!
 
I fredags fick vi nycklarna till nya lägenheten. Om två veckor flyttar vi in.
 
På torsdag bär det av till Stockholm med jobbet. Kanske stannar jag i Uppsala till lördag.

RSS 2.0