26 januari 2014

Två veckor har redan gått på nya jobbet! Nu är jag ansvarig för ca 15 kunder. Nya utmaningar hela tiden. Än så länge känns det jättebra!
 
I helgen som gått har vi samlat energi, funderat på möblering av nya lägenheten, tvättat bil, huggit träd och träffat kompisar. En bra helg! Nästa helg blir det Luleå. Och något av det bästa i helgen, Hanna och Mimmi har bokat biljetter upp i mars.

18 januari 2014

Första veckan på nya jobbet har försvunnit i snabb fart. Med 6,5 timmar övertid redan första veckan kan det konstateras att det blivit en rivstart. Men det känns bra, ser fram emot när jag kommit in mer i jobbet. Just nu har jag tusen frågor hela tiden. 

Och lägenhet är på g, förhoppningsvis skriver vi kontrakt nästa vecka. Nu längtar vi till tusen! 

12 januari 2013

Igår lämnade jag och Martina in vår magisteruppsats. Fyra och ett halvt års universitetsstudier är därmed över. I snart ett år har planen varit att jag ska börja jobba på Grant Thornton i Uppsala. Men lite hastigt och omtumlande blev jag erbjuden jobb som redovisningskonsult på KPMG i Övik. Och eftersom Oscar befinner sig i Övik för exjobb på MacGregor passade det väldigt lämpligt. En ny del av livet börjar därmed.
 
Det har varit oförglömliga fyra och ett halvt år. Vi har fått vänner som betyder otroligt mycket för oss

1 januari 2014

Gott Nytt År!
 

Tack för en fantastisk kväll igår!
 
Om två veckor är jag klar med skolan, efter fyra och ett halv år. Äntligen! Då börjar jag jobba som revisorsassistent. Härlig start på det nya året!

RSS 2.0