22 juli 2014

Tillbringar lite tid i fjälls några dagar. Fiskar, badar i varma fjällsbäckar, grillar - både mat och marshmallows, tar det lugnt, äter glass, njuter av fantastisk utsikt och mår gott. 

Just nu är vi i Grönfjäll hos Oscars kusin, imorgon bär det av mot Joesjö. Vad som händer med Lofoten är oklart, ser ut som det blir en hel massa regn där i helgen. 

Badat i fjällsbäck och simmat med strömmar. 

19 juli 2014

En härlig dag på bryggan hos mamma och pappa. 23 grader i vattnet, varma vindar (de lilla som väl blåste), sol och åska i horisonten. 

Kvällen avslutades med te på altanen, tända ljus och lite Blokus, vilket förövrigt är ett riktigt roligt spel. 

Nu sover vi i tält, för andra natten i rad. Vi ska nämligen till Lofoten och tälta i fem nätter med start på torsdag. Oscar vill därför öva och undersöka så mycket som möjligt tills dess. Att sova i tält med 17,5 grader utomhus på madrass känns dock ganska lyxigt! Godnatt från oss!

18 juli 2014

Efter fem månaders bloggpaus är jag tillbaka här för ett tag. Under dessa fem månader har mycket hänt. 

Vi har hunnit bo in oss i vår lägenhet, som vi förövrigt gillar jättemycket. Vi har varit i Åre två svängar, en vecka i april för att fira mamma som fyllde 60 år och en helg i juni på Cooperhill. En vecka i Joesjö under påsk hann vi också med där i april. Vi har jobbat jättemycket, 183 övertidstimmar hade jag mellan januari och maj i år. Lite huskikande har vi hunnit med, trots att vi absolut inte är sugna på hus. Vi har varit på Casino i Sundsvall med Oscars bror, hälsat på min lillebror i Luleå - en väldigt fin stad, värt ett besök eller två. Disputation om dödligheten hos mjölkkor har vi också hunnit närvara på i Uppsala. Midsommarfirande i Movattnet som det ska vara, dock kallare än det ska vara. Julafton var ju rakt varmare. Men nu har värmen och solen kommit och Oscar och jag har vår första betalda semester, i hela tre veckor nu och en vecka i augusti när vi alla åker till Kroatien. I helgen som var ställde vi till med examens- och 25 års fest. Finbesök från söder och härligt väder bidrog till en lyckad helg. 


Och så här härligt hade vi det i eftermiddags på Skeppsmalens klippor! 

RSS 2.0