24 februari 2008

Helgen har gått snabbt. I fredags spelade vi poker, igår var ni nere på isen och idag har vi tvättat bilen och jag har pluggat lite. Jag har affärsjuridiksprov imorrn. Och om en timme ska jag på yoga.

På torsdag åker Sofie, Patrik, Oscar och jag till fjälls. Vi kommer hem på söndag. Jag längtar!


10 februari 2008

Två år precis på dagen. Vi njöt av relax och middag.

6 februari 2008

Dagen efter Anders 20-års dag. Grattis vännen!

Jag har besökt min näst sista skola idag. Jag skulle gärna besöka fler, för det har varit så grymt roligt. Det finns dock ingen mer tid till det. Jag har lärt mig mycket av att vara ute på skolor, samtidigt som jag tror att barnen har lärt sig väldigt mycket enkla saker som de inte visste sedan tidigare.

Imorgon ska jag och min klass till Umeå. Vi ska äta lunch på restaurang, spela laserdome och åka buss tillsammans. Och stan förstås. Kul att vi gör något tillsammans och att vi tar oss tid till det :)


4 februari 2008

Igår fyllde pappa år. Grattis!

Vi la även ut flytklumparna till bryggan. 15 ton på isen! Det gick sådär. Igår gick det super bra (bild nedanför), men under natten - trots 15 graders kyla så har betongklumparna sjunkit ner i mitten. Så nu är bryggan inte så rak längre. Det går att fixa till, i alla fall när isen smälter och klumparna får flyta fritt. Trist ändå.

image217
Här är bryggan (eller klumparna som ska bli brygga) från havet sett.

image218
Här är de från stranden sett.

RSS 2.0