28 juli 2011

Jag är fortfarande förkyld. Snorig och huvudvärk. Fast det går bra att jobba ändå. Det är ju kul! Vi har haft jätte mycket kunder i stan både denna vecka och förra veckan. Egentligen hela sommaren jämfört med förra sommaren. Idag är jag i Bredbyn, inte lika mycket kunder här.

Igår kväll spelade jag, Oscar, Oscars bror och Mattias minigolf och åt middag på Public efteråt. Jätte rolig kväll! Ikväll kommer pappas kusin från Skåne med fru. Vi får se vad helgen bjuder på, antagligen båtåkning!


22 juli 2011

Jag har blivit förkyld. Halsen gör ont och huvudet är tungt. Ser fram emot helg. Jag har jobbat fyra stängningar denna vecka. I kväll ska jag, Oscar och Oscars bror på sista Harry Potter. Imorgon ska vi flytta åt min lillebror i Umeå. Så jätte lugn helg kanske det inte blir ändå.

20 juli 2011

Igår kväll var Mattias, jag & Oscar hemma hos Oscar och grillade fläskfilé, friterade pommes frites och spelade spel. Vi fick uppbackning på spelfronten av min bror och även Oscars bror. Rikigt kul kväll som vi avslutade med hemmaodlade jordgubbar och glass.

Idag har det varit mycket på jobbet. Bl a fyra samtal från Indien och mannen i fråga påminde en hel del om skolboksexemplet Anita Pateli...

18 juli 2011

Det blir inte så mycket uppdateringar på sommaren då det händer så mycket annat utöver 9-18 jobb. I helgen var Oscar och jag i fjälls med Oscars föräldrar. Vi hade tagit ledigt på fredagen och åkte upp redan på torsdagkväll lagom till fiskepremiären klockan tolv på natten. Det var en härlig natt trots att termometern bara visade 2 grader. Det var klar himmel, så där ljust som det bara är i fjälls, fjäll med snö på och dimma längs strandkanten. Bilder från den nattliga fisketuren och resten av helgen finns nedan. Fredag, lördag och söndag bjöd på strålande väder, borsett från en regnskur på lördagseftermiddagen. Fisket var det sämre med, Oscar och jag fick en fisk var. Min kastade dock Östen tillbaka i havet, för den var för liten. Oscar däremot, han fick en öring på 5 hg!

Fiskepremiär natten mot fredag.
Fredag: Ruttjebäcken och fiske på kalven.
Lördag: testar fiskelyckan igen.Söndag: fiskelyckan tredje dagen gillt.Sammanfattningsvis en underbar helg!

10 juli 2011

Igår fyllde jag 22 år. Släkt och vänner kom på besök. En riktigt härlig dag som till största del bjöd på riktigt fint och varmt väder. Dagen bestod av gott fika, kubb, boule och badande. Idag var jag med Oscars familj i Örträsk, södra Lappland. Östen har sina rötter där. Tittade på Oscars farmor och farfars gamla torp och omgivningarna däromkring. En bra dag idag med, med värme och solsken! Nedan kommer lite bilder från dagen.Torpet

Dags att utforska torpet.


Allt ska granskas..
inklusive garderoberna.


Oscar hittade ett aftonbladet från 1990.


Dags för lunch vid tjärnen.


Besök vid Örträsksjön.6 juli 2011

Här kommer bilder från Oscars, Mattias och mitt stopp vid Dödafallet på väg hem från Östersund och bröllopet.
RSS 2.0