29 september 2013

Nu när bröllopet har varit tänkte jag passa på att visa lite bilder från Hannas möhippa. För att göra det enkelt laddar jag upp bildspelet som en av Hannas kompisar gjorde till bröllopet. Ni får bortse från musiken som kommer och går - youtube tar bort musiken vi lagt in då den är upphovsrättsskyddad.
 
På dagen D kidnppade vi Hanna tidigt på morgonen, hon låg i sin säng och sov med öronproppar. Vi dansade in med masker för ansiktena och Sahar kittlade henne under fötterna så hon vaknade då hon varken hörde oss eller musiken. Därefter bar det av till Fjällnora och vi utmanade varandra i femkamp. Team Bruden vann. Efter prisutdelning blev det lunch och sen bad i badtunnor. När vi värmt oss tillräckligt åkte vi in mot stan igen. Hanna fick baka en sista bröllopstårta - men denna gång med förbundna ögon. Ni ser ju resultatet själv.. Men tårtan var god så vi åt upp hela samtidigt som vi lekte presentleken. Alla hade med sig varsin present som skulle påminna om något i sin relation med Hanna och Hanna fick gissa vem den kom ifrån. Efter det var det dags för en tur på stan med uppdrag. Bl.a. skulle Hanna regissera ett fotografi, hon skulle kyssa Domkyrkan, fotas med en utländsk turist vid en hällristning, hålla i ett gympapass och bilda en gemoetrisk figur och fota. Kvällen avslutades med middag på Tsatsiki och därefter drinkar och mys hemma hos Elin. En otroligt rolig och lyckad dag!
 
Här hittar ni bildspelet.

26 september 2013

Så var hösten här. 0,2 grader ute halv åtta imorse!
 
I lördags var det äntligen dags för det efterlängtade bröllopet mellan Hanna och Herman. Som toastmasterpar hade vi inte riktigt tid att ta några bilder, men jag hoppas kunna få ta del av brudparets egna senare.

Bjuder på den bild jag har.
 
Stort grattis
 

10 september 2013

I lördags var det svensexa för Herman. Så Hanna, Emmy och jag planerade bröllop från morgon till kväll. Det är nära nu!
 
 
Ikväll blir det provsmakning av den sista övningstårtan innan den stora dagen. Och imorgon blir det dryckesprovning på Snerkes.
 
11 dagar kvar!

5 september 2013

I lördags hade vi som sagt möhippa för Hanna. Alla var nog rätt slitna på söndagen. Men såå kul vi hade!
 
Blivande bruden vid åtta på morgonen, nyvaken och kidnappad.
 
Blivande bruden lite senare på dagen.

3 september 2013

Som sagt har bloggen också tagit sommarlov. I augusti var vi på två bröllop. Ett i Nordmaling den 3 augusti där vi närvarade på vigseln och ett i Malmköping den 10 augusti då min kusin gifte sig.
 
Nordmaling 3 augusti 2013
 
 Jag och brudparets söta dotter Siri.
 
Bästaste sambon.
 
Siri och mormor.
 
Hela familjen Björk.
 
Mamma.
 
 
 
 
 
 
 
Pappa, mamma, jag och Oscar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malmköping 10 augusti 2013
 
Jag.
 
Moster Tarja och Per med hela vår familj.
 
 
Oscar, pappa och Johan.
 
Brudparet, Camilla och Viktor.
 
 
 
 
 
 
 
Toastmaster Niklas.
 
Johan.
 
Skål!
 
 
 
Bröllopsvals som inledde en otroligt rolig fest. Tack för en riktigt bra dag!
 
Om tre veckor står Hanna och Hermans bröllop på tur. Där vi har äran att få vara toastmasterpar. I lördags kidnappade vi Hanna för möhippa. Dagen bjöd på glädje och mycket skratt.

2 september 2013

Första dagen på sista terminen! Om 20 veckor, då är målet nått.


RSS 2.0