28 december 2012

Reunion med klass 9A. Trevligt värre!

Imorgon åker vi ännu längre norrut, till fjälls närmare bestämt, i en vecka.


26 december 2012

Haft tre härliga och mysiga juldagar. Mormor & morfar och morbror kom och åt julgröt och bytte julklappar på julafton. Igår hade vi Oscars föräldrar på middag. Mamma hade lagat jättegod tjälknöl och potatisgratäng. Jag stod för efterrätten, passions- och vitchokladmousse. Resten av tiden har vi skottat. Snön tar aldrig slut!


24 december 2012

God Jul!


23 december 2012

Fixat det sista i rummet idag. På eftermiddagen åkte jag till Oscar och myste med hela hans familj. Fikade och gick på julpromenad. Ikväll har vi spelat spel och bara umgåtts. Mysig dag helt enkelt.

 


22 december 2012

Idag har vi ägnat hela dagen åt att tapetsera mitt rum. Och fint blev det. Idag får ni se en förebild, imorgon kommer en bild på hur det ser ut nu när vi flyttat in säng och lampor.


21 december 2012

Övik! Äntligen!

Tåget gick i tid och kom fram i tid. Bra jobbat SJ!


20 december 2012

Jullov!! Äntligen!

Imorgon klockan sju åker vi hem! Ska bli så skönt!

Imorse hade vi julgröt och julmys på jobbet. Bra avslut på detta år.


16 december 2012

Halv fem i fredagsnatt kom jag hem efter en fantastiskt rolig julfest med jobbet! 85 st glada kollegor! Trerättersmiddag med renfilé som huvudrätt. Rolig underhållning, roliga kollegor och en helt underbar stämning! När klockan slog två och DJ:n spelade "Goodnight sweetheart" så insåg vi som var kvar att DJ:n nog ville hem och sova. Då drog vi på efterfest i några timmar till. Tack alla inblandade!
 
Under middagen framförde vi ungdomar en sång för bl.a. vår nya chef (Lars-Göran "Gösta")
 
Ta bort kontanter och låt de brinna
Låt alla sedlar försvinna, inga mynt nu
Det blir ljusare igen
 
Ta bort kontanter, det är det vi tror på
För den här banken vi bor på
Tänd ett ljus, för Göstas barn.
 
(Melodi: Tänd ett ljus och låt det brinna)
 
 
I eftermiddag drar jag och Oscar på ännu en julfest. Och jag får äntligen träffa Hanna, efter mer än en månad! Som jag längtat!

14 december 2012

På bussen mot julfest med Swedbank! Efter att ha pluggat hela dagen är jag jättetaggad! 

 


12 december 2012

Idag kom antagningsbeskeden för vårterminen. Ett år framåt kommer jag nu att läsa Magisterprogrammet mot Revision här på Uppsala Universitet. Spännande, tufft och roligt år har jag framför mig. Men nästa jul, då kan jag lämna universitetet för gott!


8 december 2012

Veckorna bara försvinner. Om två veckor är det julafton! Därför är det hög tid att handla klart alla julklappar. Så jag och Mimmi tog en sväng på stan idag och avslutade julklappsletandet med en mysig fika på Stationen. De har otroligt god varm choklad där. Efter imorgon kommer jag att vara klar med alla julklappar - det måste vara rekord! Och jag känner mig så nöjd och förväntansfull med alla julklappar jag köpt. Det roligaste är faktiskt att ge julklappar när man blivit vuxen, även om jag kanske inte riktigt ser mig själv som vuxen än..
 

5 december 2012

Snökaos i storstan. Bussar och tåg är inställda. Att cykla till skolan imorse gick bra tack vare dubbdäck, men hem var bara att glömma. Släpade cykeln hem i två decimeter snö!

Men, jag klagar inte! Snön är så välkommen. Vitt och mysigt!


4 december 2012

Kallt och mysigt ute! Igår hade vi -19.2 grader. Snön faller och imorgon ska det komma ytterligare två decimeter. Och äntligen får fjällrävenjackan komma fram!


2 december 2012

Det har varit en lugn helg. Jag känner mig smått förkyld, huvudvärk av och till och halsen känns ibland samt allmänt trött. Vi får se vad det blir av det hela. Men en promenad ute i det vackra vintervädret samt kalas hos Carl och Amanda har vi hunnit med. Jag fick en systemkamera i examenspresent av mamma och pappa så den fick följa med på promenaden och till kalaset. Lite alla möjliga bilder får komma med i detta inlägg, den är ju ny så det gäller att lära sig alla tusentalsfunktioner.
 
Mamma och pappa ❤
 
 
Hågadalen första advent.
 
 
 
Oskar på Calles kalas idag.
 
Födelsedagsbarnet själv.
 
Oscar på kalaset.
 
Och finaste Amanda som hade bakat och fixat så mysigt.

1 december 2012

Grattis på namnsdagen Oscar! ❤


RSS 2.0