28 februari 2010

Och så var det mars. Helt otroligt vad tiden går snabbt! Men det är bra, för det betyder att Åre och Övik närmar sig med stormsteg. Och även sommaren!

Igår var en relativt slapp dag. Jag tror att man blir seg av detta väder. Nollgradigt, mulet, regn och snö omvartannat! Idag har vi städat och tvättat, det man alltid gör på helgerna! Oscar och Calle pluggar, jag borde plugga men ska ned på affären och handla lite lax till middagen ikväll.

24 februari 2009

Imorgon är det exakt ett år sedan jag kom hem från England. Det känns som en evighet sedan!

Här hemma är Oscar förkyld och funderar på att "ta fram köttyxan för att hugga av sin näsa" (citerat Oscar). Han som tycker jag är en mes då jag är sjuk..

Jag har varit ledig idag, eller fri från föreläsning kanske man ska säga. Lunchat med min kusin (det var verkligen på tiden), fixat lite olika sparanden på banken och bakat chokladsnitt. Men de är nog slut efter helgen om jag känner Oscar rätt!

Imorgon verkar vi också vara "ledig" då vår föreläsare dragit på sig vinterkräksjukan.

19 februari 2010

Två trisslotter kvar att öppna. Och hittills bara två 25 kronors vinster!

I veckan installerades diskmaskinen och vi njuter av att slippa diska! Den är dessutom inkopplad på varmvattnet vilket är bra för oss då diskmaskinen inte drar lika mycket ström för uppvärmning!

I onsdags hade jag halvdag och passade på att baka en stor sats bullar nu när vi äntligen har diskmaskin! 65 STORA bullar blev det :)

Vi har även haft vår hyresvärd på besök, och han konstaterade, med lite tjat från min sida, att vi skulle få sovrummet omtapetserat! Härligt att få sina egna tapeter, även om det säkert inte finns allt för mycket att välja på i basutbudet. Men till och med helvita väggar är bättre än inte omtapetserat alls.Anja Persson! Vilken insats igår kväll! Från krasch till ett OS brons!

11 februari 2010

Igår har Oscar och jag varit tillsammans i 4 år! Idag köpte vi oss en diskmaskin. Och med på köpet fick vi tio trisslotter, hemleverans och installation och ett droppskydd. Skönt att slippa handdiska, nu kan jag börja baka igen! :)

Övik förra helgen var mysigt och avkopplande. Ser fram emot Åre om några veckor!

Johan, Oscars bror, har har varit här sedan i måndags och åker imorgon. Trevligt att komma hem till bäddade sängar, diskat och en dammsugen lägenhet! Det saknas bara lite tvättande ;) Bortsett från att vi blivit bortskämda har det varit trevligt att ha besök. Synd att han måste hem för jobb i helgen.

RSS 2.0