31 januari 2010

Det är redan sista januari. Snart är det sista februari, snart är det vår och snart är sommaren här!

Idag har jag och Oscar haft städardag. Till och med kylskåpet och alla köksluckor fick sig en rengöring. Så nu kan vi njuta av en ren lägenhet i några dagar innan dammråttorna kommer krypandes igen.

Till middag blev det fiskgratäng och igår blev det fläskfilégryta, så nu har Oscar matlådor så det räcker medans jag är borta! Han har tur han!

Nu ska vi se på film!

29 januari 2009

Igår fyllde min bror år. Grattis i efterskott! Han har tur som fyller år på flaggdagen, tänk om alla hade flaggat på min födelsedag med!

Ikväll är det dags att glömma veckans statistik och ladda om för en sittning med tjejföreningen på Norrlands Nation. Det ska bli riktigt kul! Resten av helgen kommer nog bli ganska lugn.

Dags för lite lunch!

24 januari 2010

Den tredje till sjunde februari åker jag hem till Övik och firar pappas födelsedag!


Två bilder från i julas.

20 januari 2010

En och en halv extra dag ledigt innan vi börjar igen. Jag klagar inte :) Så idag är jag hemma och gör det man borde göra om man en dag är hemma. Tvättar och plockar ihop lite av Oscars sockar som ligger över hela lägenheten. Ikväll ska vi äta pizza, så jag ska ned och handla lite inför det och även förbereda pizzadegen.

I måndags var jag på IKEA och köpte två tavellister och ett paket ljusstakar. Vi hade en hel tom väg i vardagsrummet som vi inte riktigt visste vad vi skulle göra med och vi tyckte inte heller att en stor tavla skulle passa jätte bra där.

Resultatet av mina inköp blev så här (dock svårt att med bild visa hur häftigt det var i verkligheten..)


17 januari 2010

Dagen har bestått av bullbak och lite pysslande hemma. Sista plåten är i ugnen och sen ska vi ned på stan en sväng. Ikväll blir det middag hemma hos Hanna och Herman. Plankstek med kyckling och rödvinsås, samt pannacotta med vit choklad är det som sa står på menyn. Vi ska skatta oss lyckliga som har kompisar som gillar att laga mat!

14 januari 2010

Oscar har åkt hem för begravning imorgon och jag försöker hitta motivationen till att tentaplugga. Det är inte så lätt när man är förkyld med huvudvärk och kanske lite feber. Men jag mår i alla fall betydligt bättre idag än vad jag gjort de senaste tre dagarna! Om en timme ska jag på skolan för mitt sista seminarium på denna kurs. Imorgon är det tentadags och efter det ska jag unna mig en bok som jag velat läsa ett bra tag!

På återseende!

10 januari 2010

Det är 2010, vi har flyttat och min första tentaperiod för detta år är redan i full gång. Dessutom tror jag att jag är på väg att bli förkyld (igen). Huvudvärk och halsont bådar inte gott. Men jag och Oscar ska försöka kurera med te och glass ikväll. Helgen har bestått av intensivt pluggande, tacokväll och filmmys.

Här kommer bilder på vår lägenhet!


Sovrummet med den nya sängramen och madrasserna.

Köket.
De tre tavlorna som matchar stolarna.


Vardagsrum.


"Arbetshörna"

RSS 2.0